De leukste promotieartikelen voor jouw bedrijf

De leukste promotieartikelen voor jouw bedrijf

Als je net een eigen bedrijf begint, wil je natuurlijk zoveel mogelijk klanten aantrekken. Het is daarom belangrijk om zo veel mogelijk promotie voor je bedrijf te doen. Je bouwt een mooie website of webshop, je promoot je bedrijf op sociale media en je plaatst advertenties in de krant. Alles om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met je bedrijf. Je kunt je bedrijf ook promoten door je logo op verschillende artikelen te laten drukken. In dit artikel hebben we enkele leuke producten voor je op een rij gezet.

Kantoorartikelen met je logo

Waarschijnlijk gebruik je binnen je bedrijf een hoop kantoorartikelen. Pennen, papier, kladblokjes etc. Al deze materialen kun je laten bedrukken met je logo. Dit zal binnen je bedrijf uiteraard niet zorgen voor extra promotie, maar wanneer je post verstuurd of op beurzen staat zullen anderen jouw logo op de artikelen zien staan. Je kunt deze artikelen natuurlijk ook aan mensen uitdelen. Zij zullen de spullen met jouw logo dan mee naar huis nemen en later nog eens aan je denken.

Verpakkingsmateriaal

Je verpakkingsmateriaal is een perfecte manier om je bedrijf te promoten. Als je kiest voor een opvallende verpakking zullen mensen je bedrijf sneller herkennen. Stuur je vaak pakketjes? Dan kun je online tape bestellen met je eigen logo. Met het tape kun je de pakketjes goed afsluiten en doordat het tape aan de buitenkant van het pakketje zit, zullen veel mensen je logo zien staan. Daarnaast zorgt het tape ervoor dat je pakketjes er een stuk professioneler uitzien.

Geef gratis gebruiksartikelen weg

Als je veel mensen wilt bereiken geef dan gratis gebruiksartikelen met je logo weg. Het is belangrijk dat de producten die je weggeeft ook echt nuttig zijn voor mensen. Zij zullen de producten anders niet gebruiken en dit is zonde van het geld wat je in de promotie steekt. Goede producten om weg te geven zijn bijvoorbeeld paraplu’s, waterflessen en tassen. Dit soort dingen worden regelmatig én in het openbaar gebruikt en hierdoor zullen veel mensen je logo zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation