Personeel aannemen

Personeel aannemen

U gaat personeel aannemen?

Indien u bij de start van uw onderneming personeel aanneemt, dient u dat bij de inschrijving bij de Kamer van Koophandel aan te geven. U meldt zich dan aan als werkgever.

Natuurlijk is het mogelijk dat u bij de start van uw bedrijf nog geen personeel aanneemt. Sterker nog, de meeste bedrijven nemen niet meteen personeel in dienst. Mocht u op een gegeven moment toch besluiten om personeel aan te nemen, dan dient u dit, voordat u het personeel daadwerkelijk in dienst neemt, te melden bij de Belastingdienst.

Neemt u nieuw personeel aan? Dan betekent dat ook dat u extra kantoorruimte moet creëren. Er zijn tal van mogelijkheden waardoor u efficiënter gebruik kunt maken van uw kantoorruimte. Denk hierbij aan een duo bureau en bijvoorbeeld een roldeurkast in plaats van een draaideurkast. Voor de aanschaf van nieuw en gebruikt kantoormeubilair bent u bij VG Trading kantoormeubelen aan het juiste adres.

Hoe meld ik me aan als werkgever?

Zoals hierboven is beschreven, kan dat automatisch bij de inschrijving van uw bedrijf gebeuren. Indien u pas later besluit om personeel aan te nemen, moet u het formulier “Melding loonheffingen aanmelding werkgever” ingevuld versturen naar de Belastingdienst.

Het loonheffingennummer

U ontvangt een loonheffingennummer als u zich heeft aangemeld als werkgever. Dit nummer gebruikt u om aangifte loonheffingen te doen. Het loonheffingennummer ontvangt u binnen 5 werkdagen nadat de Belastingdienst uw aanvraag heeft ontvangen. Mocht u ooit van rechtsvorm wijzigen, dan ontvangt u een nieuwe loonheffingennummer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation